Laamapaidat

Laamapaidat ovat perinteikkäitä mutta ominaisuuksiltaan moderneja aluspaitoja. Lämpimät, hengittävät, kutittamattomat ja herkällekin iholle sopivat laamapaidat valmistetaan Suomessa 100 % ekologisesta puuvillasta.

Laamapaidat – kuten laamahousutkin – ovat saaneet nimensä vaatteen neuloksen kehittäjän, Heinrich Lahmannin, mukaan. Lahmann-neuloksen kuitujen väliin jäävä ilma tekee laamapaidasta lämpimän ja hengittävän. Sen vuoksi laamapaita on oivallinen aluspaita myös ulkoilijoille ja retkeilijöille.

Laamapaidat helposti verkkokaupastamme

Laamapaitoja on saatavana kahdella eri hihanpituudella. Lyhythihainen laamapaita sopii käytettäväksi myös t-paitana tai toppina. ¾-hihainen laamapaita on erinomainen ulkoillessa tai vaikka kalareissulla – hieman vajaamittainen hiha ei pääse helposti kastumaan, jolloin olo säilyy mukavana. Vajaamittainen hiha ei myöskään pilkistä hihasuusta, jos käytät sitä aluspaitana esimerkiksi töissä.

Yhdistämällä laamapaitaan lyhyet tai pitkät laamahousut, saat mukavan ja lämmittävän väliasun, jota voit käyttää niin ulkoillessa kuin oloasuna tai vaikka yöasuna!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Scroll to Top