Toimitusehdot

Kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme, hyväksyt samalla nämä toimitus-, peruutus- ja maksuehdot. Ehdot ovat voimassa 1.9.2020 alkaen.

Star Trikoo Oy myy laamapaita.fi -verkkokaupassa tuotteita yli 18-vuotiaille yksityishenkilöille ja jälleenmyyjille Suomeen ja muualle EU:n alueelle. Tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero 24 %.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tuotteet tilataan laamapaita.fi -sivustolla siirtämällä ne ostoskoriin, jonka jälkeen ostokset maksetaan verkkokaupan kassalla. Kun tilaus on tehty onnistuneesti, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen viestinä.

Käsittelemme kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti ja noudatamme henkilötietojen keräämisessä tietosuojalakia. Lisätietoja rekisteri- ja tietosuojaselosteessamme.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset Matkahuollon lähellä pakettina tai Postipakettina.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen ovat alkaen 6 € toimitustavasta riippuen.

Yli 100 euron tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja.

Toimitusaika

Keskimääräinen toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Emme vastaa meistä riippumattomista toimitusten viivästymisistä tai mistään viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

 • Kuluttajasuojalain mukaisesti sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.
 • Huomioithan, että palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomassa pakkauksessa.

Verkkokaupassamme myytävät tuotteet ovat alusvaatteita, joita ei hygieniasyistä voi palauttaa tuotepakkauksen avaamisen jälkeen. (Kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38, 16§) Tutustuthan tämän vuoksi huolellisesti verkkokaupan tuotekuvauksissa mainittuihin mittoihin ennen tilauksen tekemistä.

 • Jos haluat peruuttaa tilauksen tai palauttaa avaamattoman tuotepakkauksen, sinun tulee tehdä peruutusilmoitus. Tulosta, täytä ja toimita peruutusilmoitus palautuksen mukana. Voit tulostaa peruutusilmoituksen tästä.
 • Jos haluat vaihtaa tuotteen, palauta tuote ja tilaa uusi tuote verkkokaupasta.
 • Tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä.
 • Palautus- ja peruutusoikeus ei koske jälleenmyyntiasiakkaita.
 • Asiakaspalautus on maksuton.
 • Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus.
 • Lunastamatta jätetystä paketista, joka palautuu meille ilman täytettyä peruutusilmoitusta, perimme peruutusilmoituksessa mainitun summan.

Tuotteen muunto-ompelu sopivaksi

Mikäli tilaamasi koko ei ole sopiva verkkokaupan tuotekuvauksissa mainittuihin mittoihin ennakkotutustumisesta huolimatta, voit lähettää tuotteen meille muunto-ompelua varten.

Teemme seuraavat muuntotyöt veloituksetta:

 • laamapaidan helman lyhennys tai pitkälahkeisten laamahousujen lyhennys
 • laamahousujen kuminauhan vaihto pidemmäksi tai lyhyemmäksi

Polvimittaisia laamahousuja emme lyhennä. Huomioithan myös, että tuotteita ei voi kaventaa tai leventää, koska ne on valmistettu saman levyisestä putkineuloksesta.

Virheellinen tai kadonnut tilaus

Jos tuote on vioittunut kuljetuksen aikana, ilmoita vioittumisesta välittömästi kuljetuksen operoineelle liikkeelle (Posti tai Matkahuolto).

Jos tuotteessa on mielestäsi virhe (ompelu- tms. virhe), ilmoita siitä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Asiakaspalvelumme tavoitat puh. 050 330 0367 tai sähköpostitse konttori@laamapaita.fi

Vieritä ylös